FILLER

Ønsker du mer definisjon, og løft, mer spenst i hud og lepper,?

Eller vil du redusere aldringstegn og få tilbake strukturen i ansiktet?

Da er filler en perfekt løsning for deg!

Fillerinjeksjoner er en av de mest populære behandlingene innen estetiske medisin – og det med god grunn, fordi du får umiddelbare resultater og ingen nedetid.

Lepper

Leppefiller er et av de mest kjente områdene som filler brukes i disse dager.

Vi vil gjerne at du forteller oss om dine ønsker og behov. Når vi sammen planlegger størrelsen på leppene dine, er det viktig å vurdere proporsjonene mellom ansiktet og leppene. Vi tar også hensyn til ansiktets anatomi, symmetri og produktene som skal benyttes.  

Vi bestreber oss på å oppnå en vakker og estetisk løsning slik at du skal bli fornøyd med resultatet.

Kinn

Kinnene er et annet populært område hvor volumtapet blir merkbart med alderen. Profesjonelt injiserte fillers kan effektivt gjenopprette volumet og det ungdommelige utseendet til kinnene uten at ansiktet virker oppblåst eller unaturlig stivt. Å legge til nøye tilpassede mengder volum tilbake til kinnene skaper et forynget og yngre ansikt uten en ansiktsløftningskirurgi.

Kjeve og hake

Filler-behandlingen kan hjelpe både menn og kvinner til å skape en konturert kjevelinje som rammer inn ansiktet. Slik oppnår du henholdsvis en mer maskulin eller feminin kjevelinje.

Denne behandlingen har også blitt svært ettertraktet blant unge mennesker.

Aldringsprosessen påvirker kjevelinjen hos de fleste mennesker, hovedsakelig på to måter. Når huden mister elastisiteten og begynner å synke, begynner kjevelinjen å virke myk og mangler definisjon. Munnvikene begynner også å synke, noe som forårsaker “marionettlinjer”, rynker som strekker seg inn i kjevelinjen.

Målet vårt hos Dermacare er å gi deg ansiktsforyngelse som passer best for dine ønsker og hjelper deg med å nå dine estetiske mål.

Filler er praktisk og effektivt, med resultater som du kan se umiddelbart.

Ta gjerne kontakt for en konsultasjon, Den er gratis om du melder deg inn i Kundeklubben.