Kosmetisk tannbleking

FÅ ET STRÅLENDE SMIL MED VÅR TANNBLEKING PÅ KUN 20 MINUTTER

Hvorfor blir tennene misfarget?

Tennene våre blir naturlig utsatt for misfarging gjennom årene, hovedsakelig på grunn av vanlige årsaker som kaffe, te, røyking og aldring. Disse flekkene kan være utfordrende å fjerne, men vår skånsomme tannblekingsmetode har en dokumentert god effekt.

Etter en kort behandling vil du oppleve svært gode resultater. Tennene dine vil skinne hvitere, og du vil nok bli fornøyd med en godt synlig forandring.

Tannbleking gir deg ikke bare et hvitere smil men det gir deg også den ekstra selvtilliten som følger med et attraktivt utseende. Sammenlignet med misfargede tenner, vil et hvitt smil gjøre at du stråler og skiller deg ut.

Bestill din tannbleking i dag hos oss. Enten i lunsjpausen, på dagen eller etter jobb. Vi ligger på Majorstua Metro som har forbindelse til alle T-baner. Det tar kun 20 minutter å få et strålende smil.

Behandlingen utføres av autorisert tanntekniker.

Hvordan virker tannbleking?

Vår tannbleking “Beauty Smile” er designet for å effektivt fjerne vanlige flekker forårsaket av mat, drikke og livsstilsvaner. Denne skånsomme behandlingen er godkjent av Mattilsynet