fbpx

Oppstramming av ansiktsmuskler og hud med mikrostrøm

Ansiktsbehandlinger med mikrostrøm er kjent som ikke-kirurgiske ansiktsløftninger, da de gjør akkurat det – de løfter musklene dine for å gi ansiktet ditt et fast og stramt utseende.

Ansiktet vårt har 43 individuelle muskler.  Når vi spiser, smiler eller snakker, bruker vi musklene rundt munnen.  For å tenke og se bruker vi pannen og øyemusklene osv. Avhengig av hvor ofte og hvor lenge disse musklene brukes, begynner de å bli slakke og synke som et overbrukt elastisk bånd. Samtidig forårsaker spenninger og stress at ansiktsmusklene “forkortes” eller utvikler knuter.

Mikrostrøm leverer elektriske strøm til forskjellige deler av musklene for enten å forlenge dem eller stramme dem. Alt dette gjøres med bestemte bevegelser over de enkelte musklene, slik at de får riktig antall elektriske impulser og kan komme tilbake i bedre form. Avhengig av hvor mye trening musklene trenger (mer eller mindre slappe kinn etc.), vil kinnene løftes og ansiktet får en glød.

Vi benytter Guinot Microstrøm ved flere av våre behandlinger. Opptak av virkestoffer økes ved å stimulere huden med strøm. Vi benytter produkter fra Guinot, spesielt tilpasset den enkelte behandling. Strømførende elektroder masserer deretter ansiktsmusklene på forskjellige måter.

Serum og kremer trekkes inn i huden ved hjelp av mikrostrømbehandlingen. Den stimulerer også blodsirkulasjonen og oksygenopptak. Samtidig øker produksjonen av kollagen. Behandlingen påvirker også til lymfedrenasje, slik at huden kvitter seg med avfallstoffer.

HYDRADERMIE

Ønsker du en dyptvirkende hudbehandling som gjør huden frisk og glatt?

Hydradermie fra Guinot er en dyptvirkende fuktighetsbehandling som gjør huden silkemyk og glatt.

  • Huden får tilbake sin friskhet og tørrheten forsvinner helt for alle hudtyper som trenger fuktighet.
  • Behandlingen er i tillegg veldig avslappende pga elektrodene som gir en micromassasje av hudvevet i tillegg til dyptgående massasje etterpå.

HYDRADERMIE LIFT

Denne luksuriøse behandlingen berører ansikt, området rundt øyne, hals, utringning og hender. Behandlingen renser, fukter og strammer hud med øyeblikkelig virkning.

Etter behandlingen er huden klar og silkemyk, ansiktet er blitt løftet betydelig og huden rundt øyne og på halsen er blitt betydelig strammere.

Passer ideelt til merkedager (bryllup, fødselsdag, etc) når man ønsker øyeblikkelig resultat. En oppstrammende behandling som i tillegg til å styrke huden, strammer opp ansiktstrekkene i dybden ved hjelp av musklegymnastikk.

Dette gjenoppretter styrken i musklene slik at celleaktiviteten aktiveres.

Behandlingen virker som en real omgang styrketrening og gir ansiktet et glødende og frisk utseende.

EYE LIFT

Denne behandlingen frisker opp hele øyepartiet og gir fukt til linjer og rynker.

Avfallsstoffer dreneres, poser og mørke ringer dempes betraktelig. Resultatet er et sunt og våkent blikk. Behandlingen kan kombineres med hydradermie ansiktsbehandling.