PDT FOTODYNAMISK LYSTERAPI

Dermacare hudpeieklinikk bruker MÖ® System of Photodynamic Therapy (PDT).

Still klokken tilbake!

Huden mister både volum og ungdommelighet over tid…

Behandling med PDT gir god hudhelse, akselererer både blodsirkulasjonen og fornyelsen av hudcellene.

  • Et naturlig alternativ
  • Gir ungdommelig utseende
  • Gir et umiddelbart løft
  • Reduserer solskader

Vi benytter organiske, kosmetiske skin-care produkter fra MÖ i vår behandling.

Dette systemet bruker toppmoderne fiberoptikk for å avgi monokromatiske synlige lysbølgelengder som gir intenst synlig lys på huden uten infrarød komponent eller varme. Lyset er “kaldt”, siden all termisk stråling filtreres ut.

MÖ-systemet® fungerer fra innsiden og ut, stimulerer en naturlig cellulær regenererings- og reparasjonsprosess og gir behandlinger som er raske, effektive, langvarige og helt smertefrie.

MÖ-systemet® ble designet av selskapets konsernsjef og grunnlegger Marianne Olavesen og ble nominert til “Cosmopolitan Women of Achievement Awards”. Systemet brukes til å behandle arrdannelse i ansiktet, akne, cellulitt og fine linjer.  

Hvordan fungerer det?

Nedbrytning av kollagen og elastin i huden vil føre til aldring og tap av et ungdommelig utseende raskere enn forventet. Denne normale fysiologiske responsen akselereres av ulike hverdagslige skadelige effekter som soleksponering, frie radikaler, forurensning, tyngdekraften, harde såper, sigarettrøyk og et dårlig kosthold.

En del av MÖ-systemet® bruker bølgelengder av synlig rødt lys fra 630 til 660 nanometerbåndet som passerer gjennom dermale lag som øker energinivået inne i cellene, og stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Ved å gjøre det gir denne unike terapien flere fordeler for huden utover bare helbredelse og regenerering. Dette inkluderer å bidra til å redusere rynker, eliminere fine linjer, krympe porene, redusere arr, lindre smerte og akselerere helbredelse.

Prosessen er effektiv fordi lyset lett absorberes av det høye blod- og vanninnholdet i hvert lag av huden. Bortsett fra det, har bruk av PDT blitt anerkjent som en av de sikreste, raskeste og rimeligste måtene å oppleve vesentlige anti-aldringsendringer i huden. MÖ-systemet® er ekstremt gunstig i kampen mot aldring, og det skader ikke huden som lasere kan gjøre. I tillegg trenger du ikke være bekymret for bivirkninger, da PDT ikke er invasiv og helt trygt for alle hudtyper.

Bølgelengdene som brukes med MÖ-systemet® trenger inn og fremmer sunn hud og cellevev uten å forårsake skade. Bruk av lys som en del av et hudpleiebehandlingssystem kan føre til 150-200% raskere vekst i enkelte celler når de utsettes for PDT. Denne enestående frekvensen av dermal regenerering akselererer helbredelsesprosessen, reparerer skade og gjør det mulig for klienten å gjenvinne et mer ungdommelig utseende.