fbpx

CRYO FETTFRYSING  

ØNSKER DU Å GÅ NED I VEKT?

20-30% REDUKSJON AV FETTCELLER ETTER KUN ÉN BEHANDLING!

Vi er født med et bestemt antall fettceller. Når vi går opp eller ned i vekt er det disse cellene som blir større eller mindre. Med årene kan vi få et fettlager som vi ikke blir kvitt på enkelte områder av kroppen, selv om vi trener og spiser sunt.

Minst 20 % reduksjon av fettceller på kun en behandling! Dette gjør cryoterapi til en metode for effektiv fettreduksjon i problemområder som mage, innside lår og kne, bh-folder, “love-handles” og dobbelthake.

VÅR CRYOMASKIN BEHANDLER OPPTIL FIRE OMRÅDER SAMTIDIG MED INNOVATIV KJØLETEKNOLOGI.

Ønsker du en trygg og effektiv fettreduksjon med Cryobehandling, er du i gode hender hos oss.

HVOR BLIR DET AV FETTET?                                                                        

Fettcellene som er frosset i stykker gjennomgår en prosess som kalles APOPTOSE. Dette innebærer at de krymper over tid inntil de spises av kroppens ryddeceller (makrofagene)..

Cryo påvirker det fettet som ligger MELLOM huden og bukmuskulaturen.  De første tegn på at fettcellene er i ferd med å forsvinne syntes etter 3 uker. Deretter skrumper de lokale fettområdene inn i løpet av de neste 3-4 månedene. Det samme område behandles på nytt etter en måneds tid

PASSER CRYO FOR MEG?

 Metoden passer for alle som ikke har kuldeallergi og som kan si seg enig i følgende utsagn:

  • Jeg vil gå ned i vekt
  • Jeg har lokale fettansamlinger som ikke lar seg trene bort
  • Jeg vil oppnå et varig resultat
  • Jeg ønsker ikke kirurgisk behandling
  • Jeg ønsker å gå direkte tilbake på jobb etter behandling

KJENTE BIVIRKNINGER

• Rødhet på behandlingsstedet i 1-4 timer
• Blåflekker i huden, forsvinner innen noen dager.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Vevet der de lokale fettansamlinger er lokalisert, f. eksempel på magen, suges inn i et kjølehåndstykke tilkoblet vakuum. Vevet kjøles gradvis ned. Behandlingstiden er 35 minutter per område. Vi kan behandle maksimalt 4 områder på samme dag. Tiden du ligger i maskinen kan brukes til nyttige eller avslappende aktiviteter som surfing på nettet på telefonen, lese, lytte til musikk eller bare slappe av. Under behandlingen vil du oppleve at det er litt kjølig men ingen smerte på behandlingsstedet.

ER RESULTATENE VARIGE?

Fettcellene som er ødelagt er borte for alltid. Effekten av behandlingen er på samme måte som ved fettsuging, hvor man kirurgisk går inn og henter ut antall fettceller.

Velkommen til Dermacare Hudpleieklinikk Valkyriegaten 8, midt i Majorstuen-krysset