Microneedling

Har du et hudproblem du ønsker å behandle, er sjansen stor for at du har blitt anbefalt å prøve microneedling. Det høres virkelig ut som om dette er løsningen på ethvert hudproblem, og det virker jo nesten for godt til å være sant.

Vel, det er faktisk sant! Microneedling er virkelig en av de mest effektive behandlingene for et bredt spekter av problemer. La oss gå gjennom de største mikroneedling-fordelene

Microneedling er en behandling som går ut på å punktere huden i utallige bittesmå mikrokanaler.  Disse kanalene har to funksjoner.
De øker absorpsjonen av hudprodukter/serum med så mye som 70 % sammenlignet med lokal bruk uten microneedling.
De utløser hudens naturlige regenereringsprosesser, inkludert økt produksjon av kollagen og elastin. Dette gir en hudfornyelse som gir bedre og sunnere hud. 

BEHANDLINGER

Regenerering av vev 

Hudforyngelse 

Kollagen induksjon 

Arrreduksjon 

Fine linjer Rynker 

Hyperpigmentering 

Reduksjon av porestørrelse 

Strekkmerker 

Styrker huden for å forbedre aknearr med mer enn 50 %

MO DermaPen  som vi bruker har  automatisk nano-needling (nanometerbiologi), derma-needling-teknologi og LED – terapi . Dette konseptet gir naturlig helbredelse for å øke produksjonen av kollagen. Samtidig gjør den lite skade på huden.

I løpet av de siste to tiårene har hudleger brukt LED-terapi i forbindelse med en aktuell medisin for hudkreft.  Dette også for å behandle hud som er skadet ved eksponering av ultrafiolett stråling. Det virker ved å aktivere dermale fibroblaster – celler som genererer bindevev og lar huden komme seg etter skade – ved å produsere kollagen 

MÖ DermaPen bruker LED-TERAPI, også kjent vitenskapelig som fotobiomodulering. Det har vist seg effektivt for et bredt spekter av helbredende og foryngende bruksområder. Dette gjelder anti-aldring, forebygging av hårtap og gjenvekst, hudsykdommer, sårpleie, smertelindring, hudoppstramming og foryngelse.DermaPen involverer hundrevis av små steriliserte nålestikk til huden som forårsaker mikroskader, og starter dermed en sårhelingsprosess. Dette fører til produksjon av kollagen og elastin

to proteiner som er viktige i hudens lag. 

Behandlingen utføres vanligvis hver 4.-6. uke, og kan gjentas et variabelt antall ganger avhengig av resultat og kombinert med andre behandlinger.